toba60

Antismittisk vold vokser i hele vesten.

Siamo Stati Censurati, Quindi Condividi Questo Articolo

Der Nasarallah tar feil

I anledning Al-Quds dagen fredag 31. mai som ble avholdt i mange byer i Midtøsten til støtte for palestinernes kamp, holdt naturligvis sjefen for Hizballah, Hassan Nasrallah, en lengre tale.

I den latterliggjorde han Trump-administrasjonens «Deal of the Century» som offentlig skal behandles i Bahrain 25-26 juni. Dette dokumentet er ennå ikke offentliggjort i sin helhet, men innholdet er lekket. Det går i korthet ut på å kaste palestinerne ut av prosjektet StorIsrael (Vestbredden) og flytte dem over til et jordansk-egyptisk problem. Kort: hovedpoenget med det er å eliminere den palestinske drømmen om Return og om en egen stat. Full stopp!

Dette skjønner absolutt alle politiske fraksjoner av palestinere og derfor møter de ikke opp til likvidasjonsmøte i Bahrain. Selv moderate PA/Abbas betrakter eventuelle palestinske oppmøtere som forrædere.

Det andre Nasrallah hadde på hjertet var at USA/Nato måtte vite det, at såfremt de gikk til et angrep på Iran, så ville hele MidtØsten eksplodere og angrep på amerikanske styrker og interesser ville framstå som legitimt. 

Det Nasrallah kanskje ikke har oppdaget er at de jødiske talsmenn i Paris, Berlin og New York i de siste årene har klaget over – ikke bare generell anti-semittisme – men over antisemittisk VOLD. I Tyskland er det faktisk ansvarlige folk som mener at de 200 000 jødene der må legge bort Kippaen når de går på gatene. Stort debatt-tema. Samme i Paris.

Den aller siste meldingen fra New York er kanskje viktigst da dette er definitivt hovedstaden for Israel Lobbyen og den globale zionistiske makten.

Politisk relatert vold – hate crimes – er fordoblet i New York siden 2018 og eksplosivt anti-semittisk vold. Opp med hele 59% ifølge JTA 31 mai.

Når de offisielle skal forsøke å analysere dette fenomenet kommer de trekkende med muslimsk innvandring som absolutt ikke trenger å være hele sannheten. Det er også hvite kristne folk som massakrerer synagoger.

En runde rundt på bloggene i USA viser at selv Trump-velgerne fortviler over at hans administrasjon ligger fullstendig flat for Netanyahu og Israel – i alle spørsmål. Nation of Islam, Farrakhan, raser over dette og de har millioner av tilhengere. Alle de skadete amerikanske soldatene som triller rundt uten armer og bein, begynner å forstå at de har vært med på kriger i Israels interesser. Og at de zionistiske neo-cons i Bush-administrasjonen har vært påskyndere og arkitekter bak de.

Krigsveteraner. Det vet hva krig betyr.

Derfor tar Nasrallah feil når han tror en Iran-krig utelukkende vil eksplodere Midtøsten. Den vil også få sine utslag i de imperialistiske metropolene London, Berlin, Paris og kanskje særlig i New York som på folkemunne er «Jew York». 

Ute på landsbygda og i rustbeltene i USA betrakter de New York som en slags okkupert by.

    Det burde Nasrallah tatt med i sine kalkyler.

Kilde: https://www.derimot.no

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

*

code