toba60

Den nye globalistiske alliansen: Israel-USA.

Bløffen på «høyresida»

Det som kaller seg de «uavhengige stemmer» på høyrekanten i norsk blogging, det vil si document.no og resett.no  står jo ikke noe tilbake for «venstresida» i bløff og bedrag.

La oss ta situasjonen i verdenspolitikken som den utfolder seg i året 2019. En utbredt oppfatning på disse webbene i Norge var at Donald Trump seilte ned fra himmelen med et anti-globalistisk program for en verden bestående av nasjonalstater og folkerett. Noen burde skrive en bok om  dette, dokumentarisk, for å redegjøre for hvor dustete de «uavhengige» hjernene er i Norge.

Nikki Haley, krigshisser og neo-con zionist.

Her var det en kar som ramset opp alle de neo-con zionistene som nå styrer USA: Mike Pence, Mike Pompeo, John Bolton, Nikki Haley, Elliot Abrams, Gary Cohn, Steve Mnuchin, Wilbur Ross, David Freeman og Jared Kushner.

Lista kan gjøres lenger, men dette er de viktigste personene i Trumps administrasjon. Nå var det også oppegående folk i USA som stemte Trump og trodde han ville «drain the swamp», dvs kaste ut de krigsgale zionistiske neocons. Og det var slik folket i USA forsto han.

Veteran-blogger Hunter Wallace innrømmer sin feilvurdering slik 28 mars: 

«AMERCIA FIRST» WAS ACTUALLY NEOCON GLOBALISM.

Selv etter at Trump i en rekke saker har vist at han er innstilt på å knuse Folkeretten i Jerusalem og ved gi bort GOLAN til Israel og erklære Irans Revolusjonsgarde terrorister, lever det forestilling om at Trump er en av oss anti-globalister – på resett og document.

Når det gjelder fanatisk zionisme er det Hans Rustad på document og Jan Simonsen på resett som fører politikken og de fleste på kommentariatet bare henger seg på.

Netanyahu og kona. Netanyahu er ingen anti-globalist.

Altså: tidenes gigantiske bløff består i å framstille det slik at alliansen mellom LIKUDs Netanyahu og Donald Trump er en form for «anti-globalisme» mens det er den farligste og mest aggressive krigsallianse som finnes i verden i dag.

Den som måtte tvile på dette bør ta seg en tur innom mintpressnews.com og lese Whitney Webbs artikkel om hva som skjer i Argentina. Og det er til forveksling likt det jeg for en tid tilbake skrev om Brazil. At den globale zionistiske lobbyen er iferd med å overta styringen av landet ledet av en chabad-kar, naturligvis,Edurdo Elsztain.

Hele Latin-Amerika er under en ny form for økonomisk-militær kolonisering ledet av Israel og USA. Ja, Israel.

Men tro nå ikke det at Europa blir spart. Så godt som alle de nye nasjonalkonservative partiene i EU så som Rassemblement National, Frihetspartiet i Holland, AfD i Tyskland, Sverigedemokratene, Fidesz og FPÖ i Østerrike har sin utenrikspolitiske orientering mot Israel. 

Alternative for Germany (AfD) state parliamentary delegate, Daniel Rottmann, wears a t-shirt written with ‘I Love Israel’ in the Landtag in Stuttgart, Germany, 09 June 2015. Rottmann showed the t-shirt after a speech from fellow AfD delegate Gideon after he mentioned Israel in his speech. Photo: CHRISTOPH SCHMIDT/dpa | usage worldwide (Photo by Christoph Schmidt/picture alliance via Getty Images)

Venstresidas fyrtårn, Syriza i Hellas, er fullstendig i hendene på USA-Israel og selger ut alt som er.

På snakk om krigshissing og overgrep mot Folkerett og TOTAL-GLOBALISERING er det ingen som ser ut til å  stoppe Soros-Trump-Netanyahu kombinasjonen. Iallfall ikke uten våpen.

Det er derfor et dobbeltspill uten sidestykke det document og resett driver på med om at de står som forsvarere av norsk selvstendighet og anti-globalisme. «Uavhengighet» i politisk tenkning.

Det de begge jobber for er at denne aggressive alliansen skal få mer hegemoni i norsk politikk. Altså at Norge skal bli et slags Golan under Israel-USA.

Det første Hans Rustad foreslo etter at det kom inn noen kroner på konto for det «uavhengige» document, var å arrangere en fellesreise til det hellige Israel mellom 19-26 oktober. Og begeistringen er enorm.  Kanskje vil de oppleve Israels anneksjon av Vestbredden som er bebudet?

I et tilbakeblikk kan vi her på derimot.no si at vi aldri noen gang har gått på Trumps retorikk og verbale finter. Tvert imot kan vi via arkivet vise til at vi har snakket realistisk og sant. Mot trendene.

Om framtiden vil vi bare ha sagt at illusjonene om USAs oppstigning og velstand er det rene dill fra ende til annen. Det samlede militærbudsjettet er rundt 1 billion dollar og USA vil som vanlige tape alle de krigene de utkjemper. Iran eller Venezuela, det spiller ingen rolle.

I motsetning til slik USA gjerne fremstilles i våre medier er ikke landet i fremgang, men er på vei mot sin undergang.

Israel er så selvmorderisk arrogant at de vil pådra seg kriger fra alle vinkler, fra Golan, fra Libanon, fra Vestbredden og fra Gaza.

Det reklamebyrået for amerikansk-israelsk zionisme som resett og document står for, viker ikke noe tilbake for hva Nato-sosialdemokratene på «venstresida» koker i hop av fantasibilder av virkeligheten.

Det er fristende å si at de egentlig er nært beslektet i det at de er ute av stand til å tenke uavhengig. De henger seg på ulike maktblokker.Vi får se hvor lenge dette kan fortsette.

kilde: : https://www.derimot.no

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

*

code