toba60

Er terrorhandlingene falske flagg-operasjoner?

Operasjon Gladio (lat. sverd), eller Stay Behind er blitt samlebetegnelser på de hemmelige «Stay Behind»-grupper som ble opprettet i de fleste vesteuropeiske land tidlig under den kalde krigen, fra 1948 og utover. I Norge gikk slike grupper under dekknavnet ROC. De hemmelige gruppene skulle operere under okkupasjonsforhold etter en eventuell sovjetisk invasjon.

Den internasjonale koordineringen av Stay-Behind gruppene ble gjort av Allied Clandestine Committee (ACC), og Clandestine Planning Committee (CPC), som er underlagt NATO’s Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE).

Foruten i Norge ble det opprettet slike organisasjoner i Belgia (kodenavn SDRA8), Danmark (kodenavn Absalon), FrankrikeHellas (LOK), Italia (Organizzazione Gladio), Luxembourg (Stay-Behind), Nederland (I&O), Portugal (Aginter), SpaniaTyrkia (Counter-Guerrilla) og Tyskland (TD BDJ), og likeså i nøytrale europeiske land som FinlandSverigeSveits (P26) og Østerrike (OWSGV). [1][2][3] (Fra Wikipedia)

Er Gladio 2 begynt? 

Jeg begynner med en privat historie. Høsten 2003 satt kona og jeg foran dagsnytt tv og så svenske politiske stjerne Anna Lindh utfolde seg i EU-sammenheng og hun sa at EU må starte sanksjoner mot Israel.

Til det var min tørre kommentar: «Jeg gir henne tre måneder igjen å leve».

Anna Lindh

Så den10 september 2003 ble hun drept av en Mijailo Mijailov med kniv. En kar fra Balkan som hadde gått ut og inn av psykiatriske institusjoner og ble regnet som nærmest gal. 

Men faktum er at etterretningstjenestene siden tidenes morgen har vært på jakt etter ustabile mennesker som de lett kan utsette for det som kalles MK-Ultra, dvs hjernevask og regelrett hypnose. Medikamenter av alle slag kan også brukes for å dra personen i ønsket mental retning.

De som leser meg vet at jeg i den siste tida har varslet at Europa går i en retning av etterretnings-terrorisme beslektet med Natos Gladio på 1970-tallet. Nå har jeg da knapt gjort annet i dag enn å lese om Brenton Tarrant på fem,seks websider og ingenting av det de offisielle media skriver og sier,henger på greip. Selv en så moderat offisiell størrelse som tyske Der Spiegel får ikke New Zealand-massakren til å gå opp i logikk og bruker formuleringen «Geheimdienst-Patsy».  Altså et skrøpelig menneskelig redskap i hendene på etterretningstjenestene. 

Og sannheten er at sikkert 80% av det som kalles terroraksjoner i vår presse er betalt og organisert av etterretningstjenester med drugga eller hjernevaskede patsyer som villedende redskaper. Jeg er fristet til å nevne en norsk, men da blir det så mye bråk og jeg står over.

Det er bare ett spørsmål som er anvendelig for å analysere en terrorhandling. Qui bono? Hvem tjener på det?

Qui bono. Hvem tjener på dette? Det er alltid det første spørsmålet som må stilles i forhold til dramatiske hendelser.

For meg ser det ut som om «noen» har interesse av å destabilisere verden for å få fart på «Clash of Civilizations»(Samuel Huntingtons bok),nemlig en full krig mellom islam og kristenheten,Vesten. At tyrkeren Gökmen Tanis gikk berserk i Utrecht i dag faller inn under samme prosjekt: 3 døde og 9 sårede.

Sibyl Edmonds,som er Tyrkisk født og Tyrkiaekspert, hevder i dag at vi kan forvente at uhyrlige saker vil snart skje i Tyrkia som faktisk er iferd med å rive seg løs fra USA/Israel og bygge seg opp i fiendealliansen Russland,Kina og Iran. Sånt gjør man ikke ustraffet når det ryster balansen i verdens geopolitikk.

Det samme gjelder Tyskland som lever farlig etter å ha trosset USAs direktiver i en rekke saker.

Her i Norge er det helt omvendt. Her finnes ikke et eneste stortingsparti som kjemper for oppretthold

av norsk statssuverenitet. Alle vil gi den bort.

Gladio 2 med falsk flagg terrorisme har startet,det er jeg overbevist om. Det vil slå europeerne med skrekk og det er også meningen. Da søker de tilflukt hos den de tror er sterkest.

kilde: https://www.derimot.no/

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

*

code