toba60

Rasisme har vi i alle hudfarger.

Siamo Stati Censurati, Quindi Condividi Questo Articolo

De svarte mafiaene

I flere år har tysk presse redegjort for at de indre bydeler i de sentrale byene er krigsarenaer mellom forskjellige etniske bander. Spesielt har man klaget over at utstillingsvinduet Berlin er tatt over av de arabiske storfamiliene som nå er så mektige at de kan hyre stjerneadvokater. Det har da i det siste året vært slik at Berlinerpolitiet har rykket ut med noe som ser ut som en kommandoavdeling på 200 mann når de foretok razziaer av de kriminelle. Små militære trefninger med skarpe skudd.

Det aller siste er nå at politiet setter opp faste stasjoner på fem strategiske punkter som er tungt væpnet og bemannet 24 timer i døgnet. Det er ikke mer enn ti år siden Tyskland ville at Berlin skulle bli Europas Kulturhovedstad, men nå er det de kriminelle som har center stage.

Men nå blåser Kriminalpolizei i Tyskland alarm. Den svarte nigerianske Mafiaen «Schwarze Axt» inntar de tyske storbyene og har startet krigen mot arabere, østeuropeere og Cosa Nostra. Allerede nå er selv politiet i sjokk over råskapen og bestialiteten i deres erobring av nye territorier. Emblemet til «Schwarze Axt» er tegningen av en svart øks som kutter håndlenkene til en slave.

Hva skjer? I Nigeria bor det 190 millioner. Hver kvinne føder 5,7 barn. Det betyr en befolkningsøkning  hvert år på 7 millioner barn.

Under den store asylkrisen i 2015 og utover kom det 100 000 nigerianere til Italia. 

Nigeriansk mafia fikk fart på menneskesmugling, trafficking, bordeller og gateprostitusjon. I underjordisk krig med velkjente Cosa Nostra.

Men siden 2018 har 10 000 nigerianere kommet til Tyskland og fått satt opp filialer der.

Etter mitt skjønn er det veldig små forskjeller på dette og hva som nå skjer i SørAfrika som er Vestmedias størst bevarte hemmelighet for der går det ikke en dag uten drap på hvite. Og dette hvite folkemordet akselererer ved at partiet Economic Freedom Fighters har vind i seilene ledet av Julius Malema.

Programmet er ganske enkelt: landsekspropriering av hvite farmerers jord uten noen form for økonomisk kompensasjon. Dette har partiet agitert for i årevis og resultatet nå er farm angrep, plyndring og overfall. Parolen som i noen år var undertrykt: » Kill the Boer, Kill the farmer» går nå mainstream.

Og da er det slik at korrupsjonen og udugeligheten i det styrende partiet ANC bare tiltar men for å tilfredsstille de rasende, lanseres nå svart overtagelse av både industrier og jord. Og Julius Malema henviser til voldsprofeten Franz Fanon og sier: 

Hvite sørafrikanere skal tjene svarte borgere. Jeg vil ikke at svarte skal arbeide for de hvite, jeg vil at du skal arbeide for deg selv; hvite mennesker kan jobbe for deg. Det vil være sann frihet.»

Meldingene som det hvite samfunnet i SørAfrika forsøker å sende ut på sine blogger er dette: hvis ikke Europa stopper med å bygge det multikulturelle paradiset, vil Europa gå nøyaktig samme vei som SørAfrika som de regner med som fortapt. Det er Jungelens lov som også hersker i Parlamentet. Stammene slåss om godene og Regnbuelandet går i voldelig oppløsning.

Det er naturligvis helt politisk ukorrekt, men hvis Norge ikke var et globaliseringsdiktatur, skulle man allerede nå strakt ut en hånd til de utryddelsestruede hvite farmerne i SørAfrika – før det kommer til massedrap.

Noe sier meg at «Schwarze Axt» nigerianske voldsmafia i de tyske byene og «Kill Boer» bevegelsen i SørAfrika nå er to grener av et og samme tre. Hvite bør helst forsvinne, er både budskap og praksis.

kilde https://www.derimot.no

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

*

code